Kayak Visser forum

Forum over alles

Veel concurrentie voor alles in 1 klanten

Waar het alles in 1 pakketten nog het domein waren van de grote jongens, spelen nu ook de kleine spelers mee. Bedrijven zoals Tele2 en Telfort bieden ook het alles in 1 aan en dit doen ze tegen hele scherpe prijzen, waardoor de concurrentie groter is geworden.

Veel keuze

alles in 1 vergelijkenVoor de consumenten in Nederland is er tegenwoordig veel keuze. Eerst waren het Ziggo en KPN dat de alles in 1 pakketten aanboden, maar nu doen Telfort, Tele2, Vodafone, XS4ALL en Online. Als je een alles in 1 wil afsluiten is er dus meer dan genoeg keuze. Door al de keuze en concurrentie voor het alles in 1 is het wel moeilijker geworden, om een pakket te kiezen. Ze stunten allemaal met prijzen en bieden mooie kortingen aan.

Hoe moet de consument dan een keuze maken? Voor het vergelijken van het alles in 1 zijn er daarom verschillende websites gemaakt. De website vergelijken de prijzen en inhoud van de verschillende pakketten en geven de beste optie weer voor de consument. Zo een website kunt je op www.allesineenpakketten.nl vinden.

Onze keuze

Alles in 1 van telfortWij hebben alvast op de vergelijking website gekeken en hebben onze keuze gemaakt. We hebben hierbij zowel naar de prijs als de inhoud gekeken. Onze keuze is Telfort geworden, omdat het een hele goede zender pakket heeft met maar liefst 60 zenders en het bied ook nog eens een hele snelle internet aan. Snelheid en meer dan genoeg zender, wat wil je nog meer?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>