Kayak Visser forum

Forum over alles

Bruto netto berekening maken

berekening van bruto nettoVandaag gebeurde toch iets heel raars in de winkelcentrum, ik was naar de winkelcentrum gegaan om de nieuwe playstation 4 te komen waar ik heel hard voor had gewerkt maar toen ik probeerde te betalen lukte dat niet. Ik was best boos geworden en snapte niet waarom het pinnen niet lukte want mij loon werd vandaag gestort dus ging ik gelijk naar de bank om te kijken wat er aan de hand was daar kwam ik achter dat ze niet mijn hele loon gestort hadden. Daarna ben ik gelijk naar huis gegaan om met mijn werk te bellen over hun gigantische fout maar toen ik ze aan de lijn kreeg zeiden ze dat ze wel alles gestort hadden en ik zei dat het niet klopte want ik kreeg 8 euro per uur. Mijn manager legde mij uit dat er premies en belasting er van af was gegaan en dat ik de bedrag dat er daarna overbleef uitbetaald heb gekregen. Mijn volledige loon heet namelijk de brutoloon en wat ik uitbetaald kreeg was mijn nettoloon.

Bruto netto loon berekenen

Bruto is het loon waar nog niks vanaf is getrokken nadat er belasting en premies vanaf worden getrokken hou je de netto loon over dat is het loon dat je uitbetaald krijgt. Wil je weten wat je bruto of netto loon is dan kun je dat berekenen maar je moet wel weten wat 1 van de lonen is namelijk de bruto of netto. Als je weet wat je nettoloon is kan je terug berekenen wat je brutoloon moet zijn en wanneer je weet wat je brutoloon is kan je de premies en belasting er vanaf halen om je nettoloon te berekenen. Vind je dit allemaal een beetje ingewikkeld of heb je geen zin om zelf je bruto netto te berekenen dan kan je op http://brutonettoberekening.info voor je laten berekenen.

Informatie over belasting en premies

Wil je meer weten over de belastingen en premies die worden ingehouden op je loon of gewoon meer over bruto en netto kijk dan eens op de website van de belastingdienst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>