Kayak Visser forum

Forum over alles

VPN dienst

Voor veilig en onbezorgd gebruik te maken van het internet maken steeds meer gebruikers gebruik van een vpn dienst. Met een vpn dienst is namelijk mogelijk om veilig en anoniem gebruik te maken van het internet.

Een vpn dienst heeft servers op meerder locaties staan. Vaak zelfs verspreid door meerdere landen. Op de servers staan weer verschillende IP-adressen. Zo wordt er een netwerk gevormd om de klanten van de vpn dienst te beschermen. Als de klant van de vpn dienst het internet op gaat, ziet niemand zijn IP-adres. De vpn dienst laat willekeurige IP-adressen zien en zo is het dus nooit te achterhalen wie de klant is. Zo kunnen de klanten veilig en in alle privacy op het internet surfen.

Het gebruik van een vpn dienst is dan ook simpel. Je meldt je gewoon aan bij een vpn dienst en daarna download je de benodigde software of app. Als je de vpn aan wil zetten start je gewoon de software of app. Je kunt vaak ook zelf kiezen welke IP-adressen je gebruikt en uit welke landen. Zo kun je veilig het internet op en heb je zelf controle over de IP dat zichtbaar is voor derden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>