Kayak Visser forum

Forum over alles

Nederlandse banken

De Nederlandse banken doen het internationaal goed en zijn zelfs over de Atlantische Ocean actief. Ook in Nederland doen ze het heel goed en zijn het stabiele banken. Nederland is dan ook echt een handel land dat behoefte heeft aan sterke en stabiele banken.

In Nederland heeft iedereen een bankrekening bij een bank of meerdere banken. Dit is niet altijd vanzelf sprekend want in sommige landen functioneren de banken niet goed en niet iedereen heeft een bankrekening. Dit zijn vooral Afrikaanse landen en andere derde wereldlanden.

We krijgen ons geld gewoon op de rekening gestort en kunnen het direct uitgeven. We kunnen ook direct geld over maken naar andere banken en het word binnen een dag verwerkt. We kunnen ook nog gebruik maken van geldautomaten. Zowel van eigen bank als andere banken. We hebben dan ook nog internet bankieren. Dit zijn dingen die we vanzelfsprekend nemen maar niet alle banken over de wereld werken zo.

Tegenwoordig helpen de banken zelfs met het beheren van onze inkomsten en uitgaven. Hiervoor hebben ze handige applicaties waarmee we onze inkomsten en uitgaven zien. Sommige banken zoals SNS Bank verdelen de uitgaven zelfs in rubrieken. Zo kun je makkelijk en snel zien waar je geld aan uitgeeft.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>