Kayak Visser forum

Forum over alles

Kleding van PME Legend

PME Legend is een kledingmerk dat voornamelijk bekend is om zijn stoere look, dat gebaseerd is op gemak.

pme legendHet oorspronkelijke idee voor het lijn kwam door de piloten jacket, met de vleugel erop en dat was ook het eerste wat Pall Mall verkocht. Daarna begonnen ze ook jeans te ontwerpen, met het hetzelfde bekende vleugel symbool, en de woorden PME wat staat voor Pall Mall Export. Tegenwoordig maken ze alles van schoenen tot truien, allemaal met het nu inmiddels beroemde vleugel symbool.

Wil je ook kleding van PME Legend dragen, maar passen de prijzen niet in jouw budget? Koop dan je kleding in een outlet, want zo kan je toch merkkleding kopen, maar veel goedkoper uit zijn. Een outlet is een winkel dat kleding ver onder het adviesprijs verkoopt, zo kan iedereen merkkleding dragen. Ze doen het natuurlijk niet uit liefdadigheid, maar omdat de kleding uit de vorige seizoen is of, omdat ze de kleding uit uitverkoop hebben. In elke geval maakt het voor ons niet uit, want wij kunnen lekker goedkoop kleding kopen.

Een van de bekendste outlets is, to be dressed en je kan deze outlet online vinden. Zo kan je lekker op je gemak winkelen  en heb je de kleding binnen enkele dagen in huis.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>