Kayak Visser forum

Forum over alles

Lange zomerjurken

Lange zomerjurken lijken wel de trend te gaan worden deze zomer, want je ziet in Hollywood al de actrices in de lange zomerjurken rondlopen en de modellen met de lange zomerjurken op de catwalk.

lange zomerjurkenWat er in Hollywood door de actrices gedragen word, word ook meestal een trend. Dit hangt ook allemaal af van hoe beroemd de actrice is en hoe goed haar film het deze jaar gedaan heeft. Deze jaar gaan wel heel veel verschillende actrices voor de lange zomerjurken, dus het lijkt er wel op dat het deze zomer de trend gaat worden. Een andere teken hiervan is, dat ook de modellen op de catwalks in zomerjurken rondlopen, dat ook vrij lang zijn.

Een modeontwerper legt uit dat de korte zomerjurken al heel normaal zijn geworden, waardoor de lange zomerjurken juist opvallend zijn geworden. Vrouwen in de lange zomerjurken zullen dan ook, veel sneller opvallen. Zij heeft zelf ook een modelijn van lange zomerjurken ontworpen, omdat ze deze stijlvol vind. Ze vind het ook heel mooie hoe de wind ermee speelt en hoe de zomerjurken tot leven komen, wanneer de wind ertegen aan waait.

Waar denk jij? Word de lange zomerjurk een trend deze zomer of zal de korte zomerjurk toch weer terugkomen? We zullen het al over een paar maanden zien, wanneer de zomer begint.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>