Kayak Visser forum

Forum over alles

Een geweldige laptop kopen

Laptop is een draagbare computer die je in principe overal met je mee kan nemen en gebruiken de eerste laptop kwam uit in 1982 maar die kan je niet vergelijken met de laptops van nu. Die laptop was meer een tekstverwerker en rekenmachine dan de laptop die wij tegenwoordig gebruiken die doen het net zo goede als gewone computers. Wil je meer weten over de geschiedenis van laptops bezoek dan eens de site van Wikipedia.

Mijn ervaring met laptop kopen

drukke laptop kopen winkelIk was vandaag ik de stad om een nieuwe laptop te kopen en liep als eerst media markt maar had daar al snel spijt van omdat het zo druk was. Om een laptop te bekijken moest ik haast in een rij staan en ik had veel vragen maar er stond heel weinig informatie dus besloot ik om een medewerker te zoeken nadat de meneer zei dat die zo bij mij zou zijn moest ik voor mijn gevoel te lang wachten dus besloot ik maar om naar een andere winkel te gaan. Na 20 minuten door de stad gelopen te hebben liep ik de volgende elektronica winkel binnen die wat kleiner was maar het was ook minder druk en er was een vriendelijk dame die mij hielp. Ze had heel veel informatie over de laptops maar ik vond ze toch wel aan de dure want ik had sommige van die laptops gezien die bij media markt goedkoper waren dus besloot ik om toch maar verder te kijken.

Online laptop kopen

Ik kwam uiteindelijk thuis zonder een laptop gekocht te hebben want ik wou de prijzen van al die winkels met elkaar vergelijken en ik dacht dat ik dat makkelijker thuis kon doen omdat al die winkels toch een website hebben. Tijdens mijn onderzoek kwam ik ook andere websites tegen die laptops verkochten en tot mij verbazing kwam ik erachter dat de prijzen van deze laptops vele malen goedkoper waren dan dat het geval was in de winkels. Dus besloot ik maar mijn laptop online te kopen bij Laptopkopengids webshop ze hebben een hele grote assortiment van laptops met leuke prijzen dus de keuze was snel gemaakt en ik had mijn laptop de volgende dag al in huis.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>