Kayak Visser forum

Forum over alles

Goedkoop een spandoekframe kopen

Een spandoekframe koop je heel goedkoop online bij de Reclamecanon en het word altijd gemaakt van A klasse materiaal, want een spandoekframe  moet immers lang meegaan.

frameEen spandoekframe is een geweldige reclamedrager die je aan het gevel gemonteerd word en zo maak je jarenlang reclame door eenmaal de aanschafprijs voor de spandoekframe  te betalen. Ik heb zelf een mooie spandoekframe aan het voorgevel van mijn winkel hangen en heb het in overleg met het bedrijf dat de spandoekframe maakt laten maken, namelijk de Reclamecanon.

Nadat de spandoek er een paar dagen hing kwamen er gelijk meer klanten binnenlopen en ik kreeg zelfs te horen dat ze hier vaak langs liepen maar nooit wisten dat ik hier telefoons verkocht. Ik kreeg ook gelijk veel verkeer van de auto’s die er elke dag langs reden. Ik kreeg zelfs een paar mails van mensen die het spandoek hadden zien hangen en graag een bestelling wouden plaatsen. Het is dan ook hel handig om je telefoonnummer en email op de spandoek te zetten.

Als je de spandoek laten maken door een ervaren reclamebedrijf zullen ze je natuurlijk op al deze dingen wijzen en nog veel meer. Ik raad je dan ook om de spandoek door de Reclamecanon te laten afdrukken, want zij hebben jarenlang ervaring en zijn heel goed in wat ze doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>