Kayak Visser forum

Forum over alles

Is het dragen van bedrijfskleding belangrijk?

Bedrijfskleding ofwel werkkleding is op de meeste werkplaatsen verplicht, maar of dit echt nodig is, hierover zijn de meningen heel erg verschillend vooral onder werknemers en werkgevers.

bedrijfskledingWerknemers komen liever op het werk zoals ze dat zelf willen en het liefst dragen ze op het werk wat ze in het dagelijkse leven ook dragen, maar je moet toch bij de meeste bedrijven bedrijfskleding dragen vooral als je op een kantoor werkt. De meeste voorkomend argument die word genoemd voor het dragen van bedrijfskleding is dat het professioneel is en dat het eenheid in het bedrijf bevordert, maar is dit echt zo? een tegenargument die vaak word genoemd is dat het creativiteit dood.

Deze argumenten kunnen door ieder persoon weer anders gezien worden. Sommigen mensen houden namelijk van het strikte kleding voorschriften en andere willen weer vrijer zijn om zichzelf te uiten. We kunnen om een hele belangrijke punt niet heen en dat is dat op sommigen werkplaatsen het echt noodzakelijk is om bedrijfskleding te dragen. Dit is dan voor de veiligheid van de werknemer zelfs of het is belangrijk voor de veiligheid van de klanten van het bedrijf. Als je een dokter bent moet je natuurlijk wel scrubs dragen in het operatiekamer voor de veiligheid van de patiënt en als je bij de brandweer werkt moet je brandbestendig kleding dragen voor je eigen veiligheid. Kijk op http://borduuronline.nl/ voor meer informatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>