Kayak Visser forum

Forum over alles

Beltegoed opwaarderen informatie.

Wat is beltegoed?

beltegoed opwaarderenBeltegoed is tegoed die je koopt wanneer je wil bellen, het verschil met een abonnement is dat je bij een abonnement een vast bedrag per maand betaald die ook nog eens kan oplopen als je over je bel minuten gaat maar met beltegoed betaal je van tevoren voor je belminuten en je kan alleen maar het aantal minuten bellen dat je gekocht heb, ik moet er wel bij zeggen dat je bij beltegoed opwaarderen geen belminuten koopt maar geld tegoed hoeveel de belminuten je gaan kosten ligt helemaal aan je provider. Je kan jouw beltegoed opwaarderen vanaf 10 euro en ook hoger bedragen maar het minimum is 10 euro.

Hoe kan ik mijn beltegoed opwaarderen?

Je beltegoed ik op gegaan wat nu ? wanneer je beltegoed op is gegaan of je hebt extra beltegoed nodig dan kan je het op de volgende manieren opwaarderen. Je kan naar een winkel bij jouw in de buurt gaan om beltegoed te kopen want ze worden letterlijk bijna overal verkocht. Wanneer je bij een winkel beltegoed koopt dan krijg je een kassabon of een beltegoed kaart daar staat een nummer op die je moet bellen. Als je eenmaal naar het nummer hebt gebeld krijg je een automatische menu die je moet volgen tot je de optie krijg om de unieke code in te voeren, die code staat op de kassabon of beltegoed kaart die je gekregen hebt. Nadat je de juiste code ingevoerd hebt is je beltegoed opgewaardeerd. Wat je ook kan doen als je snel je beltegoed wil opwaarderen en geen zin hebt om naar een winkel te gaan is om je beltegoed online te kopen. Online beltegoed kopen is heel simpel je betaald met je creditcard of bankpas en krijgt gelijk een code waarmee je jouw beltegoed kan opwaarderen, voor de rest werkt het hetzelfde als opwaarderen met een beltegoed kaart.

Verschillende providers.

Er zijn verschillende provider en het ligt vaak ook aan je provider hoeveel geld je kwijt bent aan bellen. Bij sommigen providers is ook een beperkte geldigheid verbonden aan je beltegoed en wanneer er storing is worden we niet een vergoed, wat natuurlijk niet eerlijk is maar veel providers komen er toch mee weg maar er is hoop ons overheid is al aan het ingrijpen kijk voor meer informatie hier.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>