Kayak Visser forum

Forum over alles

Halogeen spotjes kopen

Halogeen spotjes zijn heel erg mooie lampen die in huizen en kantoren gebruikt kunnen worden om het een beetje op te vrolijken.

halogeenspotjesHalogeen spotjes vallen onder de gloeilampen en staan niet bekend als de meest zuinige lampen, maar wel de goedkoopste. Voor de prijs dat je betaald krijg je meer dan waar voor je geld, omdat de lampen heel mooi zijn, maar ook omdat ze hele fraaie licht afgeven. Om heel eerlijk te zijn gaan de halogeen spotjes wel veel langer mee dan de gloeilampen en ze zijn ook veel zuiniger, als je ze vergelijkt met de normale gloeilampen.

De beslissing is aan jouw en natuurlijk je budget, want als je een zuiniger lamp wilt, zoals de ledlampen die hetzelfde effect heeft als de halogeen spotjes, moet je daarvoor toch wat meer geld neerleggen. Ledlampen zijn veel zuiniger met energie en kunnen zich op de lange termijn ook wel terug verdienen, maar ik vind toch dat ze niet hetzelfde licht afgeven als de halogeen spotjes, er ontbreekt iets. Het licht dat de halogeen spotjes lijkt op een of andere manier toch veel warmer en vrolijker.

Voor welke lamp je ook besluit te gaan heb ik een hele mooie tip voor je, koop je lampen online en je komt er veel goedkoper uit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>