Kayak Visser forum

Forum over alles

Internationale vertaalbureau

Vertaalbureaus hebben hun omzet de afgelopen jaren flink zien stijgen en het blijft steeds stijgen. Het is een van sterk groeiende sectoren terwijl andere sectoren hun omzet zien dalen. Tegenwoordig zijn er zelfs vertaalbureaus op internationaal niveau bezig.

Internationaal rekruteren

vertalen internationaalInternationale vertaalbureaus rekruteren op een internationaal niveau. Dit betekent dat ze mensen uit veel verschillende landen aannemen. Dit doen ze natuurlijk op een freelance basis wat inhoud dat ze per opdracht betaald krijgen. Vaak werken er honderden tot duizenden voor een vertaalbureau. Sommige mensen werken ook voor meerdere vertaalbureaus zodat ze meer opdrachten kunnen binnenhalen. Voor klanten is deze situatie ideaal, omdat het door mensen word vertaald voor wie het de moedertaal is. Bij een internationale vertaalbureau kun je dan ook terecht voor het vertalen van elke taal.

Lage kosten

De kosten voor het vertaalbureau en de klanten is ook heel laag door deze concept. Het vertaalbureau heeft namelijk weinig mensen in vaste dienst en haast alle vertalers werken op freelance basis. Dit drukt de kosten omlaag en kunnen de vertalingen goedkoper gedaan worden. Vaak worden het ook nog door studenten gedaan en hun krijgen iets minder betaald, wat weer betekent dat er flink geld word bespaart. Het vinden van goedkope vertaalbureaus is dan ook niet moeilijk tegenwoordig, kijk bijvoorbeeld op deze website.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>