Kayak Visser forum

Forum over alles

Sloopauto verkopen tegen de juiste prijs

Tegenwoordig zijn er veel autobedrijven, autohandelaren en autosloperijen die graag je sloopauto zouden kopen. Een koper vinden voor je sloopauto is dus niet zo makkelijk, maar een koper vinden die de juiste prijs betaald wel.

Een eerlijke prijs

Sloopauto verkopen tegen de juiste prijsEen sloopauto is geld waard dus het is meer dan normaal dat je er een eerlijke prijs voor krijgt. Hierbij is dan ook de gouden regel verkoop het niet aan de eerste beste. Tegenwoordig hebben alle sloopauto inkopers een website waar je een sloopauto kunt aanmelden. Doe dit dan ook op diverse websites en kijk wat je ervoor krijgt. Door de verschillende inkopers te vergelijken kun je de juiste prijs vinden.

Waarom is een sloopauto geld waard?

Een sloopauto is geld waard omdat het bruikbare onderdelen heeft en het heeft ook nog waardevolle grondstoffen. Eerst word de sloopauto compleet gedemonteerd. Alle bruikbare onderdelen worden daarna opzij gelegd voor verkoop. Verkoop van oude onderdelen gaat ook makkelijk, want in het buitenland is er veel vraag naar, omdat ze in sommige landen vaak nog in oude modellen rondrijden. Wat er nog van de auto over is zoals het frame word ook hergebruikt. Een sloopauto heeft namelijk veel waardevolle materialen dat als nieuwe grondstof gebruikt kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op een van de volgende sloperijen:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>