Kayak Visser forum

Forum over alles

Natuurlijke uitstraling in het huis

Mensen proberen steeds vaker de natuur naar binnen te halen omdat het rustgevende is en het gaat bovendien stress tegen. In steeds meer huizen staan dan ook planten die jaren meegaan en zelfs de muren worden natuurlijker gemaakt met steenstrips.

SteenstripsMet steenstrips is het mogelijk om de muren in de woning een natuurlijker uitstraling te geven. Steenstrips zijn strips van kleine stenen en deze zijn vaak van natuursteen, wat voor de natuurlijke uitstraling zorgt. De steenstrips worden vaak op de muren in de woonkamer aangebracht of in de keuken. De woning krijgt zo een natuurlijke uitstraling. Het is ook mogelijk om verschillende soorten steenstrips te combineren en zo een nog unieker sfeer te creëren.

Vroeger was het duur en niet voor veel mensen betaalbaar om steenstrips te kopen. Dit komt doordat in Nederland natuursteen niet veel voorkomt. In Nederland kennen we namelijk alleen mergel en zandsteen. De steenstrips zijn vaak van andere soorten natuursteen gemaakt dat in Nederland niet voorkomen, zoals graniet bijvoorbeeld. Tegenwoordig is het goedkoper en meer betaalbaar geworden, omdat bedrijven uit het buitenland ook in Nederland actief zijn.

Bedrijven uit Spanje, België, Duitsland en Italië verkopen allemaal steenstrips en andere soorten tegels van natuursteen in Nederland. Meer weten? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>