Kayak Visser forum

Forum over alles

Serre aan huis van Serbo

Een serre laten bouwen koste zo een 10 jaar geleden nog maanden en er ging een hoop overlast mee gepaard. Je betaalde dan ook nog een flinke bedrag voor de bouw van de serre. Nu gaat het allemaal sneller en goedkoper dankzij bedrijven zoals Serbo.

SerboEen bedrijf als Serbo werkt in een aantal stappen en die worden een voor een uitgevoerd. Het begint eerst met het ontwerp van de serre in overleg met de klant. Het ontwerp wordt door Serbo zelf gemaakt en wanneer de klant tevreden is wordt er een offerte opgesteld. Indien de klant akkoord gaat kan het echte werk beginnen en anders zal Serbo dingen proberen aan te passen zodat de klant alsnog akkoord kan gaan.

Met het ontwerp van de serre in hand gaat Serbo aan de slag. Een deel van de serre wordt bij Serbo zelf gemaakt en naar het huis gebracht. Een andere deel wordt meteen op locatie gebouwd. Het is daarna een kwestie van de stukken samenvoegen als een puzzel. Als alles op de juiste plek zit staat er een serre aan huis van Serbo. Het is mogelijk om dit allemaal binnen een paar weken voor elkaar te krijgen zodat de klant al snel kan genieten van de serre.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>