Kayak Visser forum

Forum over alles

Toenemende veiligheid woningen door slotenmakers

In de afgelopen jaren is de veiligheid van woningen in Wassenaar flink toegenomen en dit is allemaal dankzij slotenmakers. Diverse slotenmakers installeren nu ook inbraakbeveiliging om woningen beter te beveiligen.

Een slotenmaker Wassenaar verteld dat door het plaatsen van een aantal goede extra sloten inbraken al flink afnemen. Criminelen zijn niet zo slim als de meeste mensen denken. Het gouden principe van de criminelen is om snel in en uit een woning te gaan. Als er extra sloten op de deuren en ramen zit wordt dit al veel moeilijker. Vooral wanneer ieder van deze sloten moeilijk te forceren is.

Een crimineel heeft vaak seconden om in te breken waarna de kans op gepakt worden toeneemt. Extra sloten plaatsen is dus altijd een goed idee.

Je kunt ook inbraakbeveiliging laten installeren door een slotenmaker Wassenaar met alarm en lampen. De lampen gaan aan wanneer er iemand dichtbij komt en het alarm gaat af wanneer er iemand binnenkomt. Zo heb je al een goede basis inbraakbeveiliging.

Wil je weten wat deze inbraakbeveiliging kost? Vraag dan vrijblijvend offerte aan bij een slotenmaker Wassenaar. Je kunt dit doen door op een van de onderstaande links te klikken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>